UNIEKE WINACTIE VAN BODY & BEATS

WIN EEN FITNESS JAAR-ABONNEMENT!

Meld je hier aan en maak kans op dat Fitness Jaarabonnement!

Schrijf je hieronder in om deel te nemen aan de unieke Win-actie! Je gegevens worden alleen gebruikt voor de communicatie omtrent deze actie en de troostprijs die we voor iedereen in petto hebben.

Veel gestelde vragen

Wat leuk dat je gaat deelnemen aan deze unieke winactie van Body & Beats Lifestyle Fitnesscentrum. Schrijf je snel in en maak kans op 1 van die 2 jaarabonnementen voor onze sportschool. Hieronder nog wat meer informatie omtrent deze actie.

Wat kun je precies winnen?

Met de winactie van Body & Beats kun je een fitness jaarabonnement winnen waarmee je een jaar lang onbeperkt in ons Lifestyle Fitnesscentrum kunt sporten. Hieronder valt de Fitness (Cardio en Kracht), alle groepslessen en ook de Spinning. Maar let op, we geven niet 1 maar 2 jaarabonnementen weg! Dubbel zoveel kans dus.

Wat moet je hiervoor doen?

Om deel te nemen aan de wedstrijd is het van belang dat jij je inschrijft middels het formulier op deze pagina. Als je bent aangemeld ontvang je een e-mail met bevestiging van inschrijving. Vanaf dat moment neem je deel.

Is de prijs overdraagbaar?

Nee, helaas niet. Het gaat hier echt om een persoonlijke win-actie. Als jij de prijs wint dan kun je deze niet overdragen aan iemand anders.

Hoeveel winnaars worden er getrokken?

Er worden twee winnaars getrokken die beide een jaarabonnement winnen. Als je sportbuddy ook meedoet maken jullie dus allebei kans op een jaarabonnement. Mocht één van jullie de prijs winnen dan zou je altijd nog de kosten van het andere abonnement kunnen delen zodat jullie beide voor de helft van het geld sporten bij Body & Beats. Dat is ook nog eens slim bekeken 😉

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Deze win-actie loopt tot en met 6 februari. De dag erna zullen wij middels een onafhankelijke partij de winnaar voor deze wedstrijd bepalen. Hierover wordt je op de hoogte gehouden via e-mail en social media.

Ik las iets over een troostprijs

Iedereen in deze actie is een winnaar zoals we al schreven. Maar wat betekent dit precies? Nou, wij vinden het zinloos om alleen een wedstrijd op te zetten en daarvoor enkel twee winnaars te kiezen. We hebben een uniek pakket samengesteld die alleen wordt aangeboden aan alle deelnemers van deze winactie. Hierover krijg je na de wedstrijd bericht van ons.

Waar worden mijn gegevens voor gebruikt?

Na het invullen van jouw gegevens zullen deze enkel gebruikt worden om de winnaar van deze actie te communiceren. Daarnaast hebben we een uniek aanbod voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Ook deze informatie wordt gecommuniceerd middels het doorgeven e-mailadres. Daarna zullen jij verder GEEN e-mails van ons meer ontvangen met informatie, acties of aanbiedingen.

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Samen met mijn Personal Trainer behaal ik een gezonde kwaliteit van leven. En weet ik nu hoe ik de beste resultaten kan behalen en behouden.

Ingrid Nieuwhof
Lid

Ik ben meer gaan geloven in mijzelf en ben absoluut vooruit gegaan in kracht, spiermassa en een lager vetpercentage. Maar ook zeker op mentaal vlak.

Rick
Lid

Ik ben nu een half jaar verder en al zeker 15 kilo kwijt. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en heb weer energie om leuke dingen te doen! Wat een aanrader was dit programma.

Cecilia Korters
Lid

Body & Beats B.V. © 2020 – Privacy Policy