Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 07:00 - 22:00
Vrij: 07:00 - 21:00
Za & Zo: 08:00 - 16:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Zumba Tegelen

Zumba

Ben je klaar om jezelf in conditie te feesten? Dat is precies waar het Zumba programma in Tegelen over gaat. Het is een makkelijk te volgen, calorie verbrandend Latijns-Amerikaans-geïnspireerd, dans- en fitness-feest! Zumba is het populairst, snelst groeiende fitness programma ter wereld.

Zumba is een geweldige workout waarmee je tot wel 1000 calorieën per uur verbrand! Zumba combineert dans met fitness waardoor je plezier hebt in je workout! Er wordt gebruik gemaakt van aerobics- en dansbewegingen op verschillende Latijns-Amerikaanse dansen , zoals bijvoorbeeld samba, buikdansen, salsa, cumbia, flamenco, reggeaton, hiphop en nog vele andere. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt, met Zumba train je dus alle spiergroepen in je lichaam.

Stel je voor dat je dansend fit, strak en sterk wordt?! Zumba is fun les waar je swingend iedere keer naar uitkijkt!

Het is leuk, het is anders, het is makkelijk te volgen en het is effectief!
Iedere les geeft een feestelijk gevoel en voordat je het weet kan je wel het maximale aan calorieën verbranden. Na een paar weken voel je dat je conditie is verbeterd en dat je lichaam mooi in vorm is. De combinatie van dans en fitness in een partysfeer en de opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek zorgen ervoor dat je het makkelijk volhoudt en het maximale uit jezelf haalt. Zumba-let the party begin!

Lestijden Zumba

  • 18:50 - 19:35
  • 20:00 - 20:45
Proefles aanvragen
Conditie 0
Spierversteviging 0
Explosiviteit 0
Vetverbranding 0
Zumba Tegelen