Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

XCore

XCore training

Veel power en veel fun kun je verwachten bij een XCORE training in Tegelen! De training met de speciale buizen vol met grit!

De XCORE training is een explosieve en dynamische training die voor iedereen leuk is. Je kan op je eigen level instappen en het zo zwaar en intens maken als je zelf wilt. De Trainer buis is er in verschillende maten, daardoor is de training zowel geschikt voor mannen (ja, ook mannen!) en vrouwen, van starter tot gevorderde sporters.

XCORE is een core-training d.w.z. je traint je natuurlijk korset, dus voornamelijk je buik- en rugspieren. Verder train je je arm-, schouder en beenspieren optimaal en krijg je er een veel betere conditie door. Met de speciale buis krijg je een geweldige training waardoor je lichaam strakker en steviger wordt. Door het bewegende grit in de buis, wordt, naast alle spieren, ook het bindweefsel getraind.

Bam, bam! Het grit in de buis sla je van dop naar dop. Een killer work-out voor een killer lichaam. Met XCORE pak je extra hard je buik, billen en benen aan!

Natuurlijk krijg je door middel van de XCORE-Training niet alleen een strakker lijf, je voelt je ook voldaan en energiek na een training vol power!” Deze combinatie met de stevige muziek zorgt voor een intensieve workout en nog belangrijker snel resultaat!

Weg met die saaie lessen die allemaal op elkaar lijken! Het is tijd voor wat nieuws, iets dat echt werkt, iets dat echt leuk is!

Lestijden Xcore

  • 20:00 - 20:45
  • 09:00 - 09:45
  • 19:00 - 19:45
PROEFLESS AANVRAGEN
Conditie 0
Spierversteviging 0
Explosiviteit 0
Vetverbranding 0
Xcore Body & Beats

Super leuke sportschool. Leuke en goede instructeurs. Goede sfeer en niet te vergeten .. de lessen worden met passie gegeven. Dit voel je je ook waardoor je nog harder gaat zweten. Lekker hoor.

Gerda Heger
Lid

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Gisteren proefles XCO meegedaan en vond het helemaal super! Intieme en gezellige sportschool, anders dan de "grote menigte" Super enthousiaste en goede leiding en voor mij ook nog eens vlakbij.

Patries Maaskant
Lid