Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Super-Fit

Super Fit

Dit stoere en vooral leuke programma is gebaseerd op een combinatie van verschillende disciplines zoals; boksen, cross-fit, bootcamp, kettlebell-, kracht-, agility en speed training! In korte krachtige en vooral explosieve rondes, waarin de Super-Fit instructeurs je maximaal motiveren, zorg je ervoor dat je alles uit deze training haalt! Door deze grote variatie aan trainingen en het gebruik van allerlei verschillende materialen gaat Super-Fit gewoon niet vervelen! Er wordt altijd gestart met een warming up waarmee je ook meteen je spieren en gewrichten op de specifieke oefeningen voorbereidt. Daarna start de Super-Fit work-out en deze eindigt met een cooling down.


Kan iedereen aan Super-Fit meedoen?

Super-Fit is in principe voor iedere leeftijdsgroep geschikt. Veel oefeningen zijn vrij explosief van aard dus mensen met klachten of blessures moeten misschien een stapje terug doen in trainingsintensiteit, echter kunnen onze instructeurs vaak alternatieven aanbieden voor bepaalde oefeningen zodat er ook met een blessure goed getraind kan worden.

Door de relatief hoge trainingsintensiteit en omdat er veel spieren actief zijn tijdens een training is het ook een zeer geschikte methode om af te vallen.

Explosief en zeer afwisselend. Met een enorme variatie aan leuke en uitdagende CrossFit oefeningen wordt je snel Super-Fit!
  • 20:00 - 20:45
  • 19:00 - 20:45
Proefles aanvragen
Conditie 0
Spierversteviging 0
Explosiviteit 0
Vetverbranding 0
Super Fit Tegelen Small

Super leuke sportschool. Leuke en goede instructeurs. Goede sfeer en niet te vergeten .. de lessen worden met passie gegeven. Dit voel je je ook waardoor je nog harder gaat zweten. Lekker hoor.

Gerda Heger
Lid

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Gisteren proefles XCO meegedaan en vond het helemaal super! Intieme en gezellige sportschool, anders dan de "grote menigte" Super enthousiaste en goede leiding en voor mij ook nog eens vlakbij.

Patries Maaskant
Lid