Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Burn-It

Burn-It

De naam Burn-it zegt het eigenlijk al; vet verbranden!

Pasjes maken en in de maat bewegen zijn niks voor jou? Maar je wilt wel een strakkere buik, billen, benen en een dunner laagje vet? Dan is dit je les! Stoer en stevig, leuk en effectief!

Je begint met een lekkere warming- up om je spieren en je lichaam voor te bereiden op wat er komen gaat. Daarna is het werken geblazen! Allerlei oefeningen komen aan bod. Je hele lichaam wordt getraind maar de nadruk ligt duidelijk op buik-billen-benen. Lekkere muziek krijg je er gratis bij, de moeilijke pasjes laten we thuis.

Burn-it is de les die echt iedereen goed kan volgen!

O.k. je hebt besloten dat je vet wilt verbranden? Je hebt besloten dat je buik, billen en benen extra aangepakt moeten worden? Welkom bij de Burn-it!.

Lestijden Burn-It

  • 19:00 - 19:45
  • 20:00 - 20:45
Proefles Aanvragen
Conditie 0
Spierversteviging 0
Explosiviteit 0
Vetverbranding 0
Burn It Tegelen small

Super leuke sportschool. Leuke en goede instructeurs. Goede sfeer en niet te vergeten .. de lessen worden met passie gegeven. Dit voel je je ook waardoor je nog harder gaat zweten. Lekker hoor.

Gerda Heger
Lid

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Gisteren proefles XCO meegedaan en vond het helemaal super! Intieme en gezellige sportschool, anders dan de "grote menigte" Super enthousiaste en goede leiding en voor mij ook nog eens vlakbij.

Patries Maaskant
Lid