Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Boks-Fit

BOKS-Fit

Boks-Fit is een eenvoudig te volgen, intensieve workout waar kracht en cardio gecombineerd worden. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten en calorieën verbranden! BOKS-Fit is de ideale les wanneer je aan je conditie wilt werken of een aantal kilo wilt afvallen. Bij BOKS-Fit worden verschillende technieken gebruikt vanuit boksen, taekwondo, karate en kickboksen. Wil je graag fitter worden? Dan is deze fitness trend dé les voor jou! BOKS-Fit is niet alleen effectief maar ook nog eens super leuk!

Elke 5 weken is er een gloednieuwe les met nieuwe bewegingen en verrassende combinaties om jouw lichaam en geest steeds opnieuw te blijven uitdagen.


Waarom BOKS-FIT?

  • Stressverlaging
  • Hoge calorieverbranding (600 tot 800 calorieën)
  • Verbetering conditie
  • Verbetering kracht
  • Zelfverdediging
Fit en sterk worden in een kleine groep. Slaan en trappen zonder geraakt te worden. Je leert het bij Boks-Fit!

Lestijden Boks-Fit

  • 18:30 - 19:00
Conditie 0
Spierversteviging 0
Explosiviteit 0
Vetverbranding 0

Super leuke sportschool. Leuke en goede instructeurs. Goede sfeer en niet te vergeten .. de lessen worden met passie gegeven. Dit voel je je ook waardoor je nog harder gaat zweten. Lekker hoor.

Gerda Heger
Lid

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Gisteren proefles XCO meegedaan en vond het helemaal super! Intieme en gezellige sportschool, anders dan de "grote menigte" Super enthousiaste en goede leiding en voor mij ook nog eens vlakbij.

Patries Maaskant
Lid