Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Bootcamp

Bootcamp

De Bootcamp bij Body&Beats is een heerlijke groepsles in de buitenlucht waarbij je fitter, gezonder en sterker wordt. Ook je weerstand wordt een stuk sterker!

Onderdelen van de Body&Beats Bootcamp trainingen zijn o.a. hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. We maken vaak gebruik van allerlei soorten materialen zodat de lessen continu uitdagend blijven.

Bootcamp wordt vaak omschreven als erg zwaar maar onze professionele coaches zorgen er voor dat alle niveau’s, dus ook beginners, veilig en leuk kunnen deelnemen aan de Bootcamp lessen.

Dus zoek je een zeer afwisselende en uitdagende les in de buitenlucht dan past de Body&Beats Bootcamp helemaal bij jou!

Lestijden Bootcamp

  • 19:00 - 19:45
Proefles aanvragen
Conditie 0
Spierversteviging 0
Explosiviteit 0
Vetverbranding 0
Bootcamp small

Super leuke sportschool. Leuke en goede instructeurs. Goede sfeer en niet te vergeten .. de lessen worden met passie gegeven. Dit voel je je ook waardoor je nog harder gaat zweten. Lekker hoor.

Gerda Heger
Lid

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Gisteren proefles XCO meegedaan en vond het helemaal super! Intieme en gezellige sportschool, anders dan de "grote menigte" Super enthousiaste en goede leiding en voor mij ook nog eens vlakbij.

Patries Maaskant
Lid