Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Body Power

Body Power

Body Power is een les van 45 minuten waarbij je d.m.v. een halterstang met gewichten je lichaam sterker en strakker maakt onder begeleiding van lekkere muziek. Dit gevarieerde programma daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel!

Het Body Power programma wordt  elke 8 weken vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie zodat je lichaam steeds een nieuwe trainingsprikkel krijgt en je zo elke keer weer een nieuwe uitdaging hebt.  Een misverstand bij veel vrouwen is dat je teveel spiermassa opbouwt met deze les maar dat is niet het geval. Je bouwt wel een strak lichaam op met betere spierconditie en minder vet. Body Power is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

45 minuten lang je hele lichaam sterker en steviger maken met behulp van gewichten, een heerlijke sound track en een fanatieke instructeur! De naam zegt genoeg: Body Power!
  • 20:00 - 20:45
  • 19:00 - 19:45
  • 10:00 - 10:45
Proefles aanvragen
Conditie 0
Spierversteviging 0
Explosiviteit 0
Vetverbranding 0
Body Power Tegelen Small

Super leuke sportschool. Leuke en goede instructeurs. Goede sfeer en niet te vergeten .. de lessen worden met passie gegeven. Dit voel je je ook waardoor je nog harder gaat zweten. Lekker hoor.

Gerda Heger
Lid

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Gisteren proefles XCO meegedaan en vond het helemaal super! Intieme en gezellige sportschool, anders dan de "grote menigte" Super enthousiaste en goede leiding en voor mij ook nog eens vlakbij.

Patries Maaskant
Lid