Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Groepslessen

Groepslessen

Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Wat is er nou leuker dan met z’n allen in de vibe te komen en samen plezier te hebben terwijl je aan je gezondheid werkt?

De groepslessen zijn bij Body&Beats zijn ingedeeld in 5 categorieën. Wat je doel ook is, er is altijd een les die je helpt om je fitnessdoel te behalen. Tijdens de lessen hoef je niet meer na te denken, je gaat op in de groep en in het ritme. Al onze groepslessen worden gegeven door goed opgeleide instructeurs. Bekijk hieronder welke categorie bij je past en ontdek zo wat de ideale groepsles voor je is:

Al onze lessen zijn met je persoonlijke app ook thuis of overal ter wereld te volgen. Wel zo makkelijk als je een keer niet kunt komen!

Wij bieden behalve live lessen ook virtuele lessen op een groot scherm aan waardoor je nog meer mogelijkheden gedurende de dag hebt om lekker onze actuele groepslessen te volgen.

Proefles aanvragen
Body Power Body & Beats