Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Body Support

Body Support

O

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook ’n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer!

 

Bij het Body Support systeem krijg je:

Een uitgebreide intake

Een persoonlijke voedingscoach toegewezen

Een app waarmee je alles kan regelen en bijhouden

Wekelijks nieuwe menu’s per dag, per maaltijd toegestuurd. Deze menu’s zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Dus of je nu vegetarisch bent, bepaalde allergieën hebt of bepaalde dingen gewoon niet lust, overal wordt rekening mee gehouden.

Bereidingswijze van iedere maaltijd

Boodschappenlijsten zodat je in de winkel precies weet wat je nodig hebt om het weekmenu te kunnen bereiden en makkelijk vol te houden.

Diet Coach Body & Beats