Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Begeleiding

Begeleiding

Het belang van goede begeleiding

Om je sport-en gezondheids doel verantwoord en veilig te kunnen behalen is een goede, professionele begeleiding essentieel. Bij veel (budget) sportcentra is er helemaal geen begeleiding of wordt er alleen in het begin naar je omgekeken. Het gevolg hiervan is dat je veel mensen verkeerd en onveilig ziet trainen en dat doelstellingen zelden tot nooit behaald worden.

Bij Body&Beats doen we dat anders, wij zijn niet voor niets het nummer één lifestyle- en coaching centrum van Tegelen en omgeving.

Bij Body&Beats kun je het volgende verwachten qua begeleidingen:

Een uitgebreide intake en fit-test bij aanvang

Meerdere extra begeleidingen, meet momenten, her-testen, evaluatiemomenten en schema vernieuwingen per jaar. Dit alles zit bij het basis abonnement inbegrepen

Body & Beats Instructeurs

Gediplomeerde instructeurs

Buiten deze extra begeleidingen om is er natuurlijk ook altijd een gediplomeerde instructeur aanwezig die ten alle tijden een oogje in het zeil houdt en aan wie vragen gesteld kan worden.

Personal training

Mocht er een nog intensievere begeleiding gewenst zijn dan is er ook de mogelijkheid om bij Body&Beats een personal trainer in te huren. Dit is een zeer hoog gekwalificeerde trainer die iedere training één op één met jou aan de slag gaat om zo goed en snel mogelijk jouw gewenste doel te behalen. Dit doet hij of zij door niet alleen naar je training te kijken maar ook actief bezig te zijn met jouw hele leefstijl inclusief voeding.

Voeding en begeleiding

We weten allemaal dat de juiste voeding essentieel is om je gezondheid te verbeteren, af te vallen, aan te komen of om gewoon energieker te worden. We weten ook allemaal dat diëten niet werken of maar tijdelijk werken. Daarom werken wij met het unieke Body&Beats voedingssysteem waarmee een erkende Body&Beats voedingscoach met jou aan de slag gaat om definitief jouw eetpatroon zo in te richten dat je gewoon smakelijk en voldoende kan blijven eten en tegelijk jouw fitnessdoel kunt behalen.

Voor Body&Beats voedingsbegeleiding is een aanvullend abonnement nodig maar deze kosten worden door de meeste verzekeraars vergoed. (indien aanvullend verzekerd)

Bij het Body&Beats systeem krijg je:

Een uitgebreide intake

Een persoonlijke voedingscoach toegewezen

Een app waarmee je alles kan regelen en bijhouden

Wekelijks nieuwe menu’s per dag, per maaltijd toegestuurd. Deze menu’s zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Dus of je nu vegetarisch bent, bepaalde allergieën hebt of bepaalde dingen gewoon niet lust, overal wordt rekening mee gehouden.

Boodschappenlijsten zodat je in de winkel precies weet wat je nodig hebt om het weekmenu te kunnen bereiden en makkelijk vol te houden.

Ben jij het ook met ons eens dat het behalen van jouw doel sterk afhangt van het krijgen van de juiste, uitgebreide begeleiding? Dat afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, fitter-en gezonder worden alleen maar kan als je elke maand professioneel gecoacht wordt? Zet dan nu de stap naar een betere versie van jezelf!

 

Intake Inplannen