GA JIJ OOK DE UITDAGING AAN MET JEZELF?

NEW BODY PROGRAMMA 2020

8 Weken New-Body programma

Body and Beats heeft een uniek fitness programma opgezet waarbij de resultaten van de eerste groepen ontzettend succesvol zijn! We zouden jou ook graag willen begeleiden in de nieuwe groepen die starten in februari en maart.

Body&Beats Tegelen biedt alle mensen uit Tegelen e.o. de mogelijkheid aan om in 8 weken tijd de uitdaging aan te gaan met jezelf en jezelf een totale life change te geven met ons speciale, door de verzekering erkende, Body&Beats New-Body programma.

* Een aanvullende verzekering zorgt er zelfs voor dat tot wel 50% van dit programma vergoed wordt. Schrijf je vrijblijvend in en ontvang hier meer info over.

JA, IK WIL ALLE (START)INFO!
MyCircle

Wat kun je precies verwachten?

Op maat gemaakt 8-Weken programma

Persoonlijk trainingsplan geheel op maat

Lichaamsanalyse met zowel begin als eindmeting

Snel en Effectief sporten

Voedingsbegeleiding van een persoonlijke voedingscoach

Exclusieve en onbeperkte toegang tot ons Lifestylecentrum

JA, IK WIL ALLE (START)INFO!

Als je alles al geprobeerd hebt en niets blijkt te werken! Dan blijft alleen nog het New Body programma over! 😁

Je hebt al zoveel geprobeerd, maar niks lijkt te werken. Het lukt je maar niet om blijvend af te vallen, fit te worden en je zelfverzekerd te voelen. Wat je er ook voor doet en wat je er ook voor laat. Dat is behoorlijk frustrerend. Tot nu dan.

Voor wie is dit programma?

Iedereen die snel resultaat wil en bereidt is hiervoor te werken

Iedereen die gezonder, strakker, fitter en sterker wil worden

Iedereen die zich weer energiek wil voelen

Iedereen die weer in dat oude maatje spijkerbroek of jurk wil passen

Iedereen die weer optimaal wil graan presteren op zijn werk

Iedereen die na zijn werk weer energie over wil hebben en niet op de bank moet ploffen van vermoeidheid

JA, IK WIL ALLE (START)INFO!
8 weken bewegingstraject

8 weken bewegingstraject onder intensieve begeleiding van een persoonlijke bewegingscoach. Snel en effectief, geen uren rondhangen in een sportschool!

8 weken voedingstraject

8 weken voedingsbegeleiding onder intensieve begeleiding van een persoonlijke voedingscoach. Geen diëten waar je honger van krijgt of waarbij je van alles moet laten staan!

8 weken toegang

8 weken onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van Body&Beats (7 dagen per week open)
Exclusief gebruik voor New-Body leden.

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Samen met mijn Personal Trainer behaal ik een gezonde kwaliteit van leven. En weet ik nu hoe ik de beste resultaten kan behalen en behouden.

Ingrid Nieuwhof
Lid

Ik ben meer gaan geloven in mijzelf en ben absoluut vooruit gegaan in kracht, spiermassa en een lager vetpercentage. Maar ook zeker op mentaal vlak.

Rick
Lid

Ik ben nu een half jaar verder en al zeker 15 kilo kwijt. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en heb weer energie om leuke dingen te doen! Wat een aanrader was dit programma.

Cecilia Korters
Lid

Veel gestelde vragen

Wil je nog wat meer informatie rondom het New-Body programma 2020 van Body & Beats? Wellicht staat jouw vraag hieronder tussen. Meld je dan aan middels het inschrijfformulier en we vertellen je graag meer over het programma.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is geschikt voor jong en oud. Het trainingsplan wordt geheel persoonlijk op maat gemaakt waarmee de intensiteit en trainingsonderdelen per persoon verschillen.

Wat zit er in het programma?

Het programma bestaat uit een geheel op maat gemaakt trainingsplan voor jou, waarmee je in 8 weken tijd enorme resultaten zult gaan zien. Tevens krijg je 8 weken lang begeleiding van één van onze personal trainers en daarnaast ook van één van onze voedingscoaches. En binnen ons Lifestyle Fitnesscentrum krijg je exclusieve toegang tot alle onderdelen.

Hoe lang is het programma?

Het New-Body programma bestaat uit een uitgemeten 8 weken plan waarin je versteld zult staan van de resultaten die je hier kunt behalen. Na de 8 weken bepaal je zelf of je verder gaat met ons. Je zit dus nergens aan vast na het programma.

Wanneer start het programma?

De startdatum van dit programma bepalen we samen met jou. Vanwege het succes van het programma hebben we besloten om de campagne opnieuw te starten en ook in februari en maart nieuwe groepen te laten starten. Vraag snel meer info omtrent de mogelijke startdata.

Aanvullend verzekerd?

Het New-Body progamma is erkend door de verzekering en dit betekent dat bij een aanvullende verzekering een deel van de kosten vergoed worden. Aangezien dit per verzekering verschilt kunnen wij de hoogte hiervan niet aangeven. Hiervoor dien je contact op te nemen met jouw verzekeraar. Wij kunnen jou hier uiteraard bij begeleiden.

Meld je hier aan voor alle info!

Wil jij meer info omtrent dit unieke programma? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij gaan opnieuw starten met kleine groepen in februari en maart. VOL = VOL

Nog 10 plekken vrij!

Body & Beats B.V. © 2020 – Privacy Policy