Slank en vitaal binnen 27 minuten

MY CIRCLE CONCEPT

Complete training in 27 minuten

Wil je wel graag aan je gezondheid en je lichaam werken maar heb je geen zin om uren lang in de sportschool te hangen? Dan is de MyCircle van Body & Beats de oplossing voor jou! Slechts 2x per week 27 minuten trainen op het MyCircle systeem en wij garanderen je 100% dat je slanker, fitter en sterker gaat worden.

Iedereen heeft een uur per week de tijd, ook jij, om aan het meest kostbare bezit te werken; je gezondheid! Aarzel daarom niet langer en neem snel contact met ons op om van 2020 een fitter, gezonder en slanker jaar te maken!

Meer Info Aanvragen!
MyCircle

Wat kun je verwachten van de MyCircle?

Een optimale en afwisselende kracht- en cardiotraining

Versterkt je cardio vasculariteit en immuunsysteem

Traint per toestel twee tegenoverliggende spiergroepen

Bereikt een maximaal trainingsresultaat in korte tijd

Bestaat uit eenvoudige, natuurlijke en vloeiende bewegingscycli

Geeft een uniek trainingsgevoel

Is dynamisch, bijzonder effectief en leuk

Meer Info Aanvragen!

Heb je het in 2020 weer te druk of ga je eindelijk aan je lijf en je gezondheid werken?

Voor alle veel te drukke mensen hebben we de ideale oplossing: slechts 2x per week 27 minuten trainen op ons unieke MyCircle systeem en wij garanderen je 100% dat je je slanker, fitter en sterker gaat voelen.

Na een warming-up van vijf minuten op de crosstrainer begint de circuittraining. MyCircle bestaat uit een cirkel van acht verschillende krachttoestellen waarop telkens één minuut getraind wordt. Per krachttoestel worden telkens twee tegenoverliggende spiergroepen getraind. Na elke oefening is er één minuut pauze waarin je spieren even tot rust komen en je doorschuift naar het volgende toestel. De MyCircle waterzuil in het midden van de cirkel geeft door middel van licht aan wanneer er getraind/gepauzeerd wordt. Nadat je alle kracht oefeningen hebt voltooid sluit je de cirkeltraining af met een cooling-down op de fiets. In 27 minuten ben je de hele cirkel rond en heb je een complete training achter de rug waarbij je al je spiergroepen én cardio hebt getraind!

Voor wie is de MyCircle?

Voor iedereen die in korte tijd effectief wil trainen

Iedereen die met plezier wil sporten

Iedereen die op een makkelijke manier wil sporten

Iedereen die veilig wil sporten zonder kans op overbelasting

Iedereen die gezonder, strakker, fitter en sterker wil worden

Iedereen die zich weer energiek wil voelen

Meer Info Aanvragen!
Optimaal bewegingstraject

De perfecte afstemming tussen cardio- en krachttraining.

Professionele begeleiding

Er is altijd toezicht van professionele instructeurs. Er wordt goed gelet op juiste houdingen tijdens de oefeningen.

Geen overbelasting

De apparaten stellen zich in op jouw niveau. Zelfs op het moment dat er vermoeidheid optreedt. Geen kans op overbelasting dus.

Het is een super sportschool. Altijd gezellig en je wordt uitgedaagd om alles te geven wat je in huis hebt. Ik vind het vooral fijn dat erop gelet wordt dat je de oefening goed doet, zodat je een beter resultaat krijgt.

Rick Eersel
Lid

Samen met mijn Personal Trainer behaal ik een gezonde kwaliteit van leven. En weet ik nu hoe ik de beste resultaten kan behalen en behouden.

Ingrid Nieuwhof
Lid

Ik ben meer gaan geloven in mijzelf en ben absoluut vooruit gegaan in kracht, spiermassa en een lager vetpercentage. Maar ook zeker op mentaal vlak.

Rick
Lid

Ik ben nu een half jaar verder en al zeker 15 kilo kwijt. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en heb weer energie om leuke dingen te doen! Wat een aanrader was dit programma.

Cecilia Korters
Lid

Veel gestelde vragen

Wil je nog wat meer informatie rondom de MyCircle van Body & Beats? Misschien staat jouw vraag hieronder. Meld je anders aan via het aanmeldformulier en we leggen je graag alles uit.

Voor wie is de MyCircle?

Het MyCircle traject is voor jong en oud. Het is voor iedereen die op een nieuwe revolutionaire manier wil gaan sporten, zonder dat er talloze uren in de sportschool doorgebracht moeten worden.

Welke spiergroepen worden er getraind?

In 27 minuten ben je de hele cirkel rond en heb je een complete training achter de rug waarbij je al je spiergroepen én cardio hebt getraind!

Hoe vaak moet ik sporten?

Met 2x in de week een ronde op de MyCircle zul je verbluffende resultaten zien. Uiteraard mag je vaker sporten, maar met 2x per week zul je al veel verschil gaan merken. Let er wel op dat je alle spiergroepen traint en het dus niet raadzaam is om te vaak te trainen met de MyCircle. Je spieren hebben ook rust nodig.

Wanneer kan ik beginnen?

Elke maand is er een vaste groep die kan starten in het MyCircle traject. Dit communiceren we dan ook via de website. Bij het inschrijfformulier staat vermeld hoeveel mensen er nog kunnen starten die maand.

Meld je hier aan!

Wil jij meer informatie omtrent de MyCircle van Body & Beats? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar om te starten in januari.

Nog 9 plekken vrij!

Body & Beats B.V. © 2020 – Privacy Policy