Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top
 

Veel gestelde vragen

Heb jij nog een vraag voor ons?

1. Wat is het verschil tussen jullie kwaliteits lifestylecentrum en een budget fitnesscentrum?

Bij een kwaliteitscentrum zoals Body&Beats kun je er van op aan dat je de beste begeleiding krijgt door professionele coaches. Zo kun je veilig en snel jouw persoonlijke doelstelling behalen. Niet alleen de eerste weken krijg je top begeleiding maar ook daarna nog.

Groepslessen worden alleen gegeven door goed opgeleide instructeurs die je veilig, leuk en professioneel weten te motiveren.

De sfeer is zeer gemoedelijk en bij Body&Beats tref je geen groepjes vorming of opgefokt gedrag aan. Ook is er extra zorg besteed aan de luchtkwaliteit, hygiƫne en temperatuur in ons centrum.

2. Hoe weet ik zeker dat jullie coaches goed gekwalificeerd zijn?

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NLActief en krijgen regelmatig controles. Om hier bij aangesloten te mogen zijn moet je als centrum aan een hele reeks kwaliteitscriteria voldoen waaronder goed gekwalificeerd personeel.

Onze coaches worden ook doorlopend verder opgeleid zodat hun kennis en kunde volledig up to date is.

3. Hoe zit het met de luchtkwaliteit in de zalen bij Body&Beats?

Body&Beats heeft overal 6 meter hoge plafonds en speciale luchtverversingssystemen. Iedere zaal heeft zijn eigen luchtverversingssysteem en ook zijn eigen airco systeem. Hierdoor heeft de lucht bij Body&Beats altijd de juiste temperatuur en nog belangrijker is de lucht ook altijd schoon. Bij ons geen muffe zaaltjes!

4. Hoe zijn jullie de leden tegemoet gekomen tijdens de lockdowns?

Als centrum sta je voor je leden in goede en in slechte tijden. Tijdens de Corona lockdowns hebben wij iedere dag, de hele dag doorlopend trainingen buiten onder een afdak gegeven. De leden die hier niet aan mee wilde doen konden kiezen uit uitgebreide compensatie pakketten. Zo is geen enkel lid gedupeerd geweest tijdens de lockdown en deze insteek zullen we blijven behouden ongeacht de calamiteit dat op ons afkomt.

5. Welke activiteiten hebben jullie allemaal in de aanbieding?

Op dit moment bieden wij aan: vrije fitness, MyCircle, EMS, voedingsbegeleiding, Cryo Lipolyse, Personal training, Zumba, Spinning, Body Power, XCORE, Booty Bands, Super-Fit, Boot Camp, Burn-it en virtuele lessen. Uiteraard kan het aanbod wijzigen. Neem s.v.p. contact met ons op voor de meest actuele informatie.

6. Waarom staat er geen volledige prijslijst op jullie site?

Zoals je ziet bieden wij vele activiteiten aan die ook nog eens met elkaar gecombineerd kunnen worden en waarvan ook verschillende termijnkeuzes mogelijk zijn.
Tijdens een vrijblijvende rondleiding willen we aan de hand van jouw sportvoorkeuren en jouw persoonlijke doelen het best passende abonnement aanbevelen.
Op deze wijze kunnen we jou de best mogelijke prijs-kwaliteit aanbieden!

Proefles aanvragen