Body & Beats

Welkom bij Body & Beats, het leukste en gezelligste Lifestyle Fitnesscentrum van Tegelen en omgeving.

Openingstijden
Ma t/m Do: 08:30 - 22:00
Vrij: 08:30 - 21:00
Za & Zo: 09:00 - 13:00

077-7600606

ERKENKAMP 9, 5931BR, TEGELEN

Top

21 Dagen Fit Challenge

Samen fitter, slanker en sterker uit de Corona crisis komen!

Wat kun je verwachten?

Welkom bij de 21 dagen fit challenge van Fitnesscentrum Body&Beats Tegelen! Je kunt gelijk beginnen met dag 1.
De komende 21 dagen bieden we je iedere dag een 20 minuten durende online thuis trainings video aan. Op 3 opeenvolgende dagen train je buik, benen, bovenlichaam. Dag 4 is rekken, strekken en ontspannen. Daarna begint de cyclus weer opnieuw met nieuwe filmpjes.

Alle workouts zijn thuis prima te volgen en je hebt geen aparte materialen nodig. Ook voor beginners zijn deze filmpjes prima te volgen. Samen met je kinderen en partner wordt het trainen thuis natuurlijk nog leuker. Iedereen kan meedoen! Uiteraard train je op eigen risico en bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.

Voedingsadvies

Ook krijg je iedere dag een recept voor één verantwoorde, gezonde maaltijd. Op 3 opeenvolgende dagen krijg je een ontbijt, lunch en een avondmaaltijd. Hierna herhaalt de cyclus zich weer. Zo hoef je niet gelijk een compleet dieet te volgen maar krijg je wel een hele verzameling maaltijden om zo op een gezonde wijze je voedingspatroon aan te passen.

Door de duidelijke en slimme opzet van de Body&Beats 21 Dagen Fit Challenge kan iedereen in Tegelen en omgeving fitter, slanker en sterker uit de Corona crisis komen!

Fitter, slanker en sterker in 21 dagen!

Iedere dag een nieuwe training!

Iedere dag een nieuw recept!

Train wanneer, waar en met wie je wilt!

Ook geschikt voor beginners!

100% GRATIS! Aangeboden door Fitnesscentrum Body&Beats Tegelen

Blijf gezond en doe lekker mee met de Body&Beats 21 Dagen Fit Challenge! Heb je vragen of opmerkingen, we horen graag van je op info@bodyandbeats.nl
Veel sport plezier toegewenst!

Dag 1- Buikspieren

Vandaag gaan we werken aan de buikspieren en je core strength. Laat je niet ontmoedigen als je de hele training nog niet kan volhouden, je wordt steeds sterker in de loop van de weken. Als je tussendoor even pauzes nodig hebt, neem deze gerust.
Je hebt geen materialen nodig. Voor de grondoefeningen is een matje of handdoek aan te raden.
Heb je twijfels of je de 21 Dagen Fit Challenge wel mag volgen, raadpleeg dan eerst je arts voor de zekerheid.

Veel plezier, luister goed naar je lichaam, train ze en tot morgen voor dag 2!

Download dag recept

Dag 2- Beenspieren

En hoe voelen de buikspieren aan van gisteren?! Vandaag gaan we verder met de beenspieren. Ook deze training kun je op een paar vierkante meter doen en je hebt geen apparatuur nodig.

Veel plezier, luister goed naar je lichaam, train ze en tot morgen voor dag 3!

Download dag recept

Dag 3- Bovenlichaam

Goed zo, je bent al bij dag 3 aangekomen. Het wordt tijd om je bovenlichaam te trainen. Om deze training goed mee te kunnen doen raden we je aan om 2 pakken van 1,5 liter drinken er bij te pakken. Zo heb je wat meer weerstand tijdens de training. 2 flesjes van 500ml kan ook maar deze zijn wel lichter.

Succes met de training. Als je spierpijn hebt maak je geen zorgen, morgen is rek en strek dag!

Download dag recept

Dag 4- Rek en relax

Wat goed van je, je hebt de eerste 3 dagen er op zitten! Vandaag geven we je lichaam even de kans om te herstellen door te rekken, te strekken en te relaxen. Neem even 15 minuten voor jezelf en volg het filmpje. Je zult merken dat je daarna weer lekker opgeladen bent voor de buikspier sessie van morgen. Vergeet ook niet om het recept van vandaag te downloaden. Veel plezier en tot morgen!

Download dag recept

Dag 5- Buikspieren

Je bent al verder dan veel andere deelnemers! Als je dag 5 hebt bereikt dan kun je wel zeggen dat je serieus werk aan het maken bent om fitter te worden; goed zo!
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over Fitnesscentrum Body&Beats of de 21 dagen challenge mail ons gerust op info@bodyandbeats.nl. We horen graag van je!

Download dag recept

Dag 6- Beenspieren

Dag 6 en het is weer tijd voor de been- en bilspieren! Blijf volhouden en geniet van de vooruitgang die je aan het maken bent. Elke dag word je sterker, fitter en gezonder!
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over Fitnesscentrum Body&Beats of de 21 dagen challenge mail ons gerust op info@bodyandbeats.nl. We horen graag van je!

Download dag recept

Dag 7- Bovenlichaam

Proficiat, je hebt de eerste week achter de rug! Goed gedaan, waarschijnlijk voel je je al iets fitter en sterker worden. Ja, zo snel kan dat in het begin gaan als je dagelijks aan de slag bent! We horen graag van je wat je van de eerste week vond. Mail ons gerust op info@bodyandbeats.nl met je vragen, opmerkingen en tips. Veel sport plezier bij deze nieuwe training voor je bovenlichaam.

Download dag recept

Dag 8- Rek en relax

Vandaag is het tijd om te ontspannen en even lekker te rekken en te strekken. Misschien is dit wel een mooi moment voor je om alle maaltijden die je al gedownload hebt te bekijken en een lekker menu voor de komende dagen samen te stellen?! Mail ons gerust op info@bodyandbeats.nl met je vragen, opmerkingen en tips. Veel sport plezier en tot morgen!

Download dag recept

Dag 9- Buikspieren

Weer een nieuwe ronde in de Body&Beats 21 dagen challenge. Vandaag gaan we aan de slag met de buikspieren. Wist je trouwens dat wij ook een Youtube kanaal hebben waar je je op kan abonneren? Daar staat niet alleen de 21 dagen challenge op maar ook andere trainingen. Neem gerust een kijkje hier.

Download dag recept

Dag 10- Beenspieren

Inmiddels behoor je tot de echte doorzetters! Je begint vast en zeker te merken dat de trainingen al wat makkelijker aanvoelen. Je lichaam is nu steeds sterker, strakker en fitter aan het worden. Hou vol want al je goede inspanningen gaan nu vruchten afwerpen. Veel plezier vandaag met de beenspier training!

Download dag recept

Dag 11- Bovenlichaam

Dag 11; tijd voor de borstspieren, rugspieren, schouders, biceps en triceps. We zijn met z’n allen al over de helft van de 21 dagen challenge! Veel plezier met de training van vandaag. Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons gerust op info@bodyandbeats.nl

Download dag recept

Dag 12- Rek en Relax

Heerlijk, even herstellen en ontspannen! Hoe gaat het eigenlijk met je voedingspatroon? Download je elke dag het lekkere recept? Goede voeding+voldoende intensieve beweging = het recept voor een strakker, fitter en gezonder lijf! Geniet en tot morgen!

Download dag recept

Dag 13- Buikspieren

Vandaag zijn de buikspieren weer aan de beurt! Succes en veel plezier met deze nieuwe uitdaging!
Ben je trouwens al abonnee van het B&B Youtube kanaal vol met trainingen?

Download dag recept

Dag 14- Beenspieren

Tijd voor de benen en billen! Wat zal ons onderstel strak en sterk worden de komende tijd! Veel plezier allemaal en tot morgen weer!
Ben je trouwens al abonnee van het B&B Youtube kanaal vol met trainingen?

Download dag recept

Dag 15- Bovenlichaam

Borstspieren, rugspieren, schouderspieren en armspieren, vandaag komen ze allemaal weer aan de beurt! Makkelijk thuis uit te voeren, je hebt geen apparaten nodig. Veel sportplezier toegewenst!

Download dag recept

Dag 16- Rek en relax

Zo, de eerste 15 dagen zitten er op! Tijd om even te ontspannen. Geniet ook van deze training; herstel is namelijk net zo belangrijk als inspanning. Tot morgen!

Download dag recept

Dag 17- Buikspieren

Wist je dat sterke buikspieren zorgen voor veel minder rugklachten? Nog een reden om vandaag weer vol energie aan de slag te gaan met deze nieuwe training! Veel plezier!

Download dag recept

Dag 18- Beenspieren

Een nieuwe dag, een nieuwe uitdaging! Vandaag gaan we ons focussen op de been-en bilspieren. Blijf doorzetten want de challenge nadert zijn einde. Veel plezier en abonneer je ook op onze Youtube kanaal om nog meer trainingen te kunnen volgen!

Download dag recept

Dag 19- Bovenlichaam

Vandaag gaan we weer het bovenlichaam trainen. Borstspieren, rugspieren, schouderspieren, biceps en triceps, ze komen vandaag allemaal weer aan bod. Veel trainingsplezier toegewenst namens het hele Body&Beats team!

Download dag recept

Dag 20- Rek en relax

Lekker even rekken, strekken en ontspannen. Herstel is minstens even belangrijk als inspanning dus geniet van deze ontspannings sessie. Je bent er bijna, nog even volhouden!

Download dag recept

Dag 21- Buikspieren

Daar is ie dan, de allerlaatste training van de challenge! Het feit dat je bij deze dag bent aanbeland betekent dat je ontzettend veel doorzettingsvermogen hebt. Je mag oprecht trots op jezelf zijn!
De kans is ook heel groot dat je je inmiddels een stuk sterker, fitter en gezonder voelt. Nu stoppen na deze 21 dagen is natuurlijk geen optie. Wil je weten hoe je na deze challenge de volgende stap kunt zetten, mail ons dan s.v.p. op info@bodyandbeats.nl We helpen je graag verder!

Download dag recept